Završeno je glasanje za najbolju videonajavu

Na CARNET-ovom You Tube kanalu ste do 26. 10. u ponoć lajkom mogli glasati za videonajavu koja po vama zaslužuje pobjedu. Nagradu publike osvojile su videonajave s najviše lajkova – jedna u kategoriji osnovnih i jedna u kategoriji srednjih škola.

Iako se vaši lajkovi više ne pribrajaju u glasove, pozivamo vas da one najkreativnije videonajave i dalje dijelite i promovirate te tako motivirate učenike na čitanje.

Kako bismo nagradili i najbolje sa stručnog aspekta, pripremili smo i Pohvale za digitalnu kreativnost, također u dvije prethodno navedene kategorije, koje je dodijelio CARNET-ov Odjel za podršku obrazovanju.

Četiri pobjedničke videonajave bit će otkrivene na svečanom zatvaranju 23. CARNET-ove konferencije za korisnike CUC 2021 koje će se održati u petak, 29. listopada 2021. godine, od 14:30 do 16:00 sati. Odmah po završetku konferencije pobjednici će biti objavljeni i na portalu e-lektire.

Nagrade za natjecanje Kamera,ton, e-lektira je osigurala tvrtka OPSTANAK d.o.o., platinasti sponzor 23. CARNET-ove konferenciji za korisnike – CUC 2021.