Odabir najbolje lektirne videonajave i dalje traje

Podsjećamo sve zainteresirane da CARNET-ovo natjecanje za izbor najbolje lektirne videonajave „Kamera, ton, e-lektira!“ i dalje traje te da još uvijek mogu glasati za najavu koja im se najviše sviđa.

Na CARNET-ovom You Tube kanalu lajkom mogu glasati za videonajavu koja po njima zaslužuje pobjedu! Nagradu publike osvojit će videonajava s najviše lajkova – jedna u kategoriji osnovnih i jedna u kategoriji srednjih škola.

Cilj ovog natjecanja je motivirati učenike na čitanje pa prilikom pregleda videonajava pokušajte otkriti kome je to uspjelo najviše.

Vrijedi istaknuti da najbolje ne bira samo publika! Kako bismo nagradili i najbolje sa stručnog aspekta, pripremili smo i Pohvale za digitalnu kreativnost, također u dvije prethodno navedene kategorije, koje dodijeljuje CARNET-ov Odjel za podršku obrazovanju.

Nagrade su odlične! Svaka nagrađena škola dobit će GoPro 9 i Kindle PaperWhite, a osim toga srednje će škole biti opremljene jednom Pametnicom Touch koja kombinira interaktivni ekran, odnosno display, panel ili touchscreen, s računalom, softverom te stalkom za maksimalnu fleksibilnost i slobodu, te jednom interaktivnom pločom Pametnica 87.

Osnovne škole osvojit će dvije Pametnice Imo kocke koje nude tri mogućnosti rada: kreiranje digitalnog sadržaja, analogno učenje i dinamično sjedenje. Pametnica Imo kocke imaju veliku primjenu i kod djece s poteškoćama u razvoju kao i kod djece u cjelodnevnim školskim programima.

Pobjednici natjecanja bit će proglašeni na 23. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC 2021 koja će se pod nazivom “Nove prilike!” održati od 27. do 29. listopada 2021. godine u Šibeniku.

I zato – ako još niste – izaberite svog favorita i omogućite mu osvajanje ovih vrijednih nagrada!

Nagrade za natjecanje Kamera,ton, e-lektira je osigurala tvrtka OPSTANAK d.o.o., platinasti sponsor 23. CARNET-ove konferenciji za korisnike – CUC 2021.